WEBSITE ONDERHOUD

Graag meer info ?

Ik heb het privacybeleid van Orion ICT gelezen en ga hiermee akkoord.

Velden met een * zijn verplicht.

Website Beheer & Onderhoud

Ben je in het algemeen tevreden over je huidige website maar wil je graag aanpassingen laten doen ?  Ben je op zoek naar een webmaster voor het volledige beheer van je website ?  Heb je een probleem met je huidige website ?  Voor al deze zaken kan je ook bij ons terecht.  Laat ons weten wat je wenst en wij werken een offerte op maat voor je uit !

Wij geven ook tips & advies over
  • Zoekmachineoptimalisatie Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en).
  • Verhogen van je website conversieConversie binnen de e-commerce is de omzetting van bezoek aan een website naar een bepaald conversiedoel, doorgaans uitgedrukt als een percentage van de sitebezoekers dat overgaat tot het conversiedoel. Het gaat meestal om een bestelling of betaling, maar kan ook een aanmelding voor een nieuwsbrief of registratie als gebruiker betreffen.
  • Verbeteringen aan je website