WEBSITE

Hoe ziet een Orion ICT website eruit ?

Graag meer info ?

Wens je meer info over ons standaard website pakket of een offerte op maat ? Vul dan even dit formulier in !  Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou !

Ik heb het privacybeleid van Orion ICT gelezen en ga hiermee akkoord.

Velden met een * zijn verplicht.

Professioneel Webdesign

Wij maken gebruik van WordPress om uw website te realiseren.  Wordpress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen.  Het is een gebruiksvriendelijk systeem en biedt tal van mogelijkheden. Als web ontwikkelaar hebben we de mogelijkheid om de bestaande code te wijzigen naar wens van de klant.   Je hebt zelf ook de mogelijkheid om binnen dit systeem pagina’s, foto’s, berichten, producten enz. toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen.

Standaard Website Pakket

  • Full responsiveResponsive webdesign is een vorm van ontwerpen en bouwen van websiteswaarbij rekening wordt gehouden met verschillende soorten apparaten. Voor computers, tablets en smartphones worden geen afzonderlijke websites ontworpen. website aangepast aan uw persoonlijke wensen
  • Mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen aan de website
  • Contactformulier (beveiligd met captchaEen captcha (een afkorting van “completely automated public Turingtest to tell computers and humans apart”) is een reactietest die in de gegevensverwerking wordt gebruikt om te bepalen of er al dan niet sprake is van een menselijke gebruiker.) + Google maps kaart
  • Search Engine OptimizationSEO is een Engels begrip dat staat voor search engine optimization, wat zoekmachineoptimalisatie betekent. SEO staat voor een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren van websites of internetpagina’s voor de vindbaarheid door zoekmachines(Google analytics + Google bedrijfslocaties)
  • Integratie van Social Media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn,…
  • 1 uur opleiding om zelf je website te leren beheren.